Oplossingen om warmte en fel licht buiten te houden

Oplossingen om warmte en fel licht buiten te houden

Heb je vaak last van die felle zon, zeker in de zomer? Dan is een screen oftewel een zonwering ideaal! Zonwering houdt namelijk de warmte en de felle licht buiten, hierdoor koelt het heerlijk af op de warme dagen en schijnt er dus ook geen felle zon in je ogen. Daarnaast helpen screens op maat ook erg goed tegen de verkleuring van je interieur, zonlicht kan namelijk je interieur laten verkleuren.

Gordijnen met een subtiel karakter

Heb je grote ramen? Dan kunnen er ook screens op maat gemaakt worden, zodat je voor een groot gedeelte meteen beschermd bent. Screens op maat zijn ideaal, ze kunnen voor elke raampartij gemaakt worden. Daarnaast vallen ze namelijk vlak voor je raam en je kan gewoon naar buiten kijken, maar de mensen buiten kunnen niet naar binnen kijken, je hebt dus meer privacy.

Plissé gordijnen zijn subtiel en vallen niet erg op binnen het interieur. Erg fijn. Daarnaast zijn plissé gordijnen op maat verkrijgbaar, erg handig als je een raampartij hebt die net kleiner of groter uitvalt dan een kant-en-klare maat. Als je een wat ouder huis hebt, dan kan het voorkomen dat je kleinere ramen aantreft of juist hele hoge ramen.

Voor dit soort ramen is het juist moeilijk om mooie plissé gordijnen te vinden in die maat, dan zijn plissé gordijnen op maat een prima alternatief. Met plissé gordijnen weet je zeker dat de gordijnen passend zijn en dat er een fijne sfeer wordt gegeven binnen het huis.

Zonwering voor ieder huis

Screens kunnen bedient worden op verschillende manieren, zoals een draaiknop of drukknop, maar ook zijn er luxere bedieningen die te downloaden zijn op je telefoon. Dus binnen een handomdraai. Vaak moet je wel kijken naar je budget, want hoe duurder de bediening hoe meer je kunt en luxueuzer. Ook kan je vaak een kleur doek van de zonwering uitkiezen, wel zo leuk dat deze kleur bij de rest van je interieur past.

Naast dat zonwering erg functioneel is, staat het ook erg leuk aan de binnenkant en buitenkant, vaak val je al erg op door de leuke kleur doek. Een screen houd tot wel 90% van de warmte van buiten weg en de inkijk is zeer miniem. Ook zijn de screens luchtdoorlatend, dit heeft te maken door het geweefde patroon van de doek.

admin

Geef een reactie