Abonnement of Sim Only, wat past het best bij jouw levensstijl

Abonnement of Sim Only, wat past het best bij jouw levensstijl

Het grote verschil

De telefoon die je (nog niet) hebt. Dit is vaak het doorslaggevende argument om wel of niet voor een Mobiel Abonnement te kiezen. Ben je ook op zoek naar een telefoon? Opteer dan voor een abonnement, hier krijg je namelijk een telefoon bij. Heb je juist een nieuwe telefoon? Wil je je nummer behouden? Dan is sim only voor jou waarschijnlijk de betere keuze. Dit zal voor jou namelijk voordeliger uitkomen omdat de kosten van de telefoon niet in het abonnement doorgerekend hoeven te worden.

Verschillende bundels naargelang je levensstijl


Neem je een mobiel abonnement, dan is de telefoon niet het enige wat je extra krijgt. Vaak zitten er nog heel wat extra voordelen bij inbegrepen. De bel- en internetbundels bij een mobiel abonnement zijn vaak ook groter, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele bijbetalingen. Hou jij ervan thuis nog wat te werken of ben je vaak op de baan? Dan is het abonnement eerder iets voor jou. Je kiest een grotere bundel, waardoor het internet sneller zal zijn en je hoeft je geen zorgen te maken over de belminuten. Kies je bij Sim Only namelijk voor een te kleine bundel, zal je bij moeten betalen voor extra belminuten. Gebruik je je telefoon niet zo vaak? Heb je niet zoveel data of belminuten nodig? Dan kies je beter voor de goedkopere optie kiezen. Die wordt af en toe ook alleen met belminuten aangeboden, als je niet op zoek bent naar een bundel met internet.Ruimer aanbod

Er is een ruimer aanbond op de markt voor abonnementen. Je zal gemakkelijk prijzen kunnen vergelijken. De plannen zijn echter niet flexibel. Bij Sim Only kan je er voor kiezen om maandelijks de bundels aan te passen. Dit plan is iets flexibeler. Hier vind je ook plannen die maandelijks opzegbaar zijn, moest je niet zeker van je keuze zijn.

Jouw levensstijl bepaalt het plan

Zoals je ziet zijn er verschillende elementen die je in achting moet nemen. Kijk naar je levensstijl en het zal je zo duidelijk worden. Beide opties hebben zijn voordelen, alleen jij weet wat het beste bij jouw situatie past!

admin

Geef een reactie